رنگ های ترافیکی جز مواد شیمیایی پر مصرفی هستند که قدرت پوشش دهی بالایی دارند و روی سطوح مختلف از جمله آسفالت و فلز و بتن قابل مصرف هستند. کارخانه برای تولید این رنگ ها از مواد اپوکسی استفاده می کند تا ماده نهایی بتواند چسبانک تر باشد و بهتر روی سطح قرار بگیرد. تولید به صورت انبوه باعث شده تا علاوه بر تامین نیاز داخلی مازاد مصرف برای صادرات به کشورهای خارجی فراهم شود که سود آوری خوبی هم دارد.
آشنایی با انواع رنگ های ترافیکی
- دو جزیی
- سه جزیی
این رنگ ها بر پایه رزین اکربلیک هستند که ماندگاری خوبی هم از خود نشان می دهند. این رنگ ها براق هستند و به همین دلیل به صورت شبنما می باشند و در شب هم به خوبی قابل مشاهده هستند. از نظر ساختار این رنگ ها به ۲ دسته زیر تقسیم بندی می شوند:
- سرد که در تولید آن نیازی با دمای بالا نیست و مواد به راحتی با هم ترکیب می شوند.
- گرم که برای تولید و اجرای آن به حرارت بالا نیاز هست و بهتر روی سطح قرار می گیرد.
مقاومت سایشی این رنگ ها بسیار بالا بوده و در اثر ساییدگی کمرنگ نمی شوند. سرعت خشک شدن آنها بسیار بالا بوده و بازتاب خوبی در شب و روز دارند.
بازار فروش رنگ های ترافیکی
استفاده زیاد مصرف کنندگان و بالا رفتن سطح تقاضا باعث شده تا میزان فروش رنگ های اکریلیکی ترافیکی در کشور افزایش زیادی پیدا کند. این امر خود زمینه تولید بیشتر محصول را برای تولید کننده فراهم کرده است و باعث توسعه و پیشرفت حرفه او می شود.
محصولی که برای عرضه به بازار انتخاب می شود برای اینکه بتواند با نمونه های خارجی رقابت کرده و نظر مشتری را جلب کند باید ابتدا سطح کیفی بالایی داشته باشد. فروش به صورت اینترنتی از روش های بروز و پیشرفته است که مورد استقبال قرار می گیرد. تولید کنندگان با ارائه این ماده با کیفیت توانسته اند تا حد زیادی نیاز مصرف کنندگان را برطرف سازند. .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.