رنگ روغنی یکی از قدیمی ترین رنگ های مورد استفاده در نقاشی و رنگ آمیزی به شمار می رود، رنگ های روغنی بر پایه حلال و آلکیدی یا رقیق کننده می باشند، رنگ های روغنی با طبیعت سازگار می باشند و در استفاده از آن هیچ محدودیتی برای شما وجود ندارد، رنگ های روغنی به سرعت خشک می شوند؛ قیمت رنگ روغنی دیوار با توجه به معیار های خاصی تعیین می شود، یکی از این معیارها کیفیت رنگ روغنی می باشد.
معرفی انواع رنگ روغنی
رنگ روغنی جدید دارای انواع مختلفی می باشند که هر کدام از این نوع رنگ ها در شرایط مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد، در این بخش قصد داریم انواع رنگ روغنی را برای شما توضیح دهیم تا بتوانید در این زمینه اطلاعات بیشتری را به دست آورید.
اولین گروه بندی رنگ های روغنی بر اساس میزان شفافیت و مات بودن این نوع رنگ می باشد، اصولا رنگ های روغنی در این خصوص به سه گروه تقسیم می شوند که عبارتند از:
- رنگ روغنی مات: این نوع رنگ ماندگاری کمتری دارند اما از لحاظ زیبایی و لطافت نسبت به سایر رنگ ها برتری دارد؛ این نوع رنگ باعث انعکاس نور خورشید می شود و قابل شستشو نیز می باشد.
- رنگ روغنی براق: این نوع رنگ نیز قابل شست و شو می باشد و بسیار درخشان و براق است، زیبایی این رنگ بسیار خیره کننده بوده و برای قسمت های حساس ساختمان استفاده می شود؛ آلودگی های موجود روی این رنگ به راحتی پاک و تمیز می شود.
- رنگ روغنی نیمه براق: این نوع رنگ ها ویژگی رنگ های مات و براق را در اختیار دارد، یعنی هم به اندازه ی رنگ های مات عیوب دیوار را می پوشاند و هم به اندازه ی رنگ های براق شفافیت دارد.
فروش رنگ روغنی درجه یک
در سال های اخیر خرید و فروش رنگ روغنی درجه یک با افزایش چشمگیری همراه بوده است، برای فروش این محصول از روش های مختلفی استفاده می شود و هر کدام از آنها مزیت های مخصوصی را به خود اختصاص داده است.
مراکزی که وظیفه ی فروش این محصول را بر عهده گرفته اند، وظیفه دارند با شرکت های تولید رنگ صنعتی توافق کنند، این توافق به تولید کنندگان این امکان را می دهد که محصولات تولیدی خود را به راحتی به دست خریداران برسانند.
و این توافق به فروشندگان این امکان را می دهد که از این طریق به سود دست پیدا کرده و برای افراد دیگر شغل و منبع درآمد ایجاد کنند؛ این فروشندگان به طور کلی می توانند از روش های اینترنتی یا حضوری در این زمینه استفاده کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.